(020) 785 67 80 info@majestichomecare.nl

Begeleiding & Ondersteuning

Begeleiding en ondersteuning van Majestic Home care is laagdrempelige en praktische hulp om grip te krijgen of behouden over uw dagelijkse leven. Onze bijdrage kan zich richten op volwassenen, jongere gezinsleden of beide.

Grip op het dagelijkse leven

Het is in sommige situaties niet altijd eenvoudig om grip op het dagelijks leven te houden. Uw verantwoordelijkheden voor de opvoeding van de kinderen, financiƫle verplichtingen en sociale afspraken kunnen soms teveel worden.

Begeleiding van Majestic Home Care

Majestic Home Care biedt structuur, praktische adviezen en waar nodig psychische ondersteuning over een langere periode. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • In vroege stadia van dementie bieden wij dag structurering, verheldering en verduidelijking.
  • Bij lichamelijke of geestelijke beperkingen helpen wij bijvoorbeeld bij het opstarten van de dag en geven we aanwijzingen bij alledaagse dingen.
  • In geval van sociaal isolement gaan we er op uit. We drinken samen een kopje koffie op het terras en zorgen voor ontmoetingen om uw sociale leven op gang te helpen.
  • Ondersteuning bij bezoeken aan het ziekenhuis of andere instanties
    Dit is slechts een greep uit de begeleiding die we bieden.

Ervaren zorgverleners

Onze ervaren professionals weten hoe ze op prettige wijze samen met u zaken weer op de rails kunnen krijgen. Wij zorgen ervoor dat uw zorgverleners qua karakter bij u passen zodat u altijd kunt rekenen op een prettige samenwerking.

Zorg aanvragen?

Om (.......)aan te vragen kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of maak een afspraak. Dan kan telefonisch via telefoonnummer 06-11 28 27 77 of via info@majestichomecare.nl