(020) 785 67 80 info@majestichomecare.nl

Palliatieve Zorg

Wanneer u zelf of een dierbare een levensverwachting heeft van minder dan drie maanden levert dit veel verdriet op. Daarnaast komen er morele en praktische zaken bij kijken. Heeft u de wens om uw laatste levensfase thuis door te brengen? Dan biedt palliatieve thuiszorg van Majestic Home Care uitkomst.

Wat is palliatieve thuiszorg

Majestic Home Care biedt ondersteuning en verzachting in de laatste levensfase. Onze intensieve verpleging en verzorging is erop gericht om u en uw dierbaren een kwalitatieve hoogwaardige periode te bieden. Wij zorgen ervoor dat u thuis kunt blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Onze bekwame zorgteam staat dag en nacht voor u klaar.

Uw wensen en behoeften

Wij doen ons uiterste best om de zorg te bieden die u nodig heeft, op de manier die aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij luisteren dan ook graag naar uw wensen en die van uw dierbaren. Palliatieve zorg van Majestic Home Care is altijd persoonlijk, integer en volledig op maat. Wij staan voor u klaar op elk moment in de moeilijke laatste levensfase.

Dagelijks ritme

Onze palliatieve zorgverleners houden uw vertrouwde ritme zo lang mogelijk in stand. Dit ritme biedt houvast in deze moeilijke periode. Ons kleine zorgteam bestaat uit bekende zorgverleners zodat er geen onbekende mensen over de vloer komen. Dit draagt bij aan het gevoel van geborgenheid en vertrouwen wat zo belangrijk is.

Dierbaren en mantelzorgers

Voor dierbaren en mantelzorgers spelen veel verschillende zaken tijdens de laatste levensfase. Zo moeten in veel gevallen veel administratieve zaken geregeld worden en is er veel contact met verschillende instanties. Majestic Home Care kan hierbij helpen om u in deze moeilijke periode zoveel mogelijk te ontzorgen.

Daarnaast vinden wij het uiterst belangrijk dat onze palliatieve zorg een structuur biedt in huis. Communicatie is hierbij van groot belang. Onze zorgverleners zorgen voor duidelijke communicatie en een goede samenwerking. Samen met u zorgen we ervoor dat deze periode zo prettig en soepel mogelijk verloopt.

Zorg aanvragen?

Om (.......)aan te vragen kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of maak een afspraak. Dan kan telefonisch via telefoonnummer 06-11 28 27 77 of via info@majestichomecare.nl