Particuliere Zorg

Particuliere Zorg wordt niet betaald door het Rijk. U moet dus in principe alles wat u ontvangt aan zorg ook zelf betalen. In veel gevallen kunt u echter ook deels met een PGB betalen. Particuliere thuiszorg houdt in dat u van begin tot eind helemaal zelf de controle houdt over de zorg die u ontvangt en de hoeveelheid van die zorg. Heeft u 24 uur per dag intensieve verzorging nodig, dan kan er iemand dag en nacht voor u klaarstaan. Ook als het alleen om een dagdeel gaat kunt u kiezen voor particuliere thuiszorg. Een groot voordeel is dat u geen indicatie nodig heeft en dat u dus rechtstreeks kunt bellen met de organisatie van uw keuze. De hoogte van de zorgkosten worden uiteindelijk bepaald aan de hand van uw zorgwensen. Particuliere zorg is geheel op maat verkrijgbaar en kan ingezet worden voor uw partner, uw familie of u zelf.

Zorg aanvragen?

Om "Particuliere Zorg" aan te vragen kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een afspraak te maken. 020 - 334 64 19 info@majestichomecare.nl

Contactgegevens

info@majestichomecare.nl

Bel 020 - 334 64 19 | 06 - 11 28 27 77

Fax 020 - 331 75 72

Stekkenbergweg 6 | 1105 AJ | Amsterdam

Neem contact op

Privacy Regelement en Algemene Voorwaarden kunnen opgevraagd worden bij het secretariaat via info@majestichomecare.nl

Informatie over het coronavirus

De wereld staat op z’n kop. In deze onzekere tijden is het voor onze medewerkers continu schakelen en improviseren. We willen cliënten en mantelzorgers blijven ondersteunen in deze tijd. Juist nu in deze moeilijke omstandigheden, maar we moeten ook ons gezond verstand gebruiken en de officiële voorschriften volgen.

Wat zegt de overheid?

Op de website van RIVM staat de volledige informatie over het coronavirus. Wij houden u graag op de hoogte welke bijdrage wij leveren en welke maatregelen Majestic Home Care daartoe neemt.

Wat doet Majestic Home Care?

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zorgen voor:

Wat adviseren wij onze zorgmedewerkers?

Wij onderschrijven de oproep van minister Bruins van Volksgezondheid. Juist nu is het zaak om zorg te bieden aan hen die het nodig hebben. Wij raden onze zorgmedewerkers aan om met u te overleggen over de bezoeken. Daarnaast adviseren wij onze zorgmedewerkers contact met u op te nemen wanneer zij twijfelen of een dienst doorgaat.

Omwille van uw gezondheid verzoeken wij de zorgmedewerker een bezoek te annuleren als zij:

Wij zorgen er altijd voor dat de zorgmedewerker die uitvalt wordt vervangen.

In deze roerige tijden zijn wij te allen tijde telefonisch bereikbaar op 020-3346419