Particuliere Zorg

Particuliere Zorg wordt niet betaald door het Rijk. U moet dus in principe alles wat u ontvangt aan zorg ook zelf betalen. In veel gevallen kunt u echter ook deels met een PGB betalen. Particuliere thuiszorg houdt in dat u van begin tot eind helemaal zelf de controle houdt over de zorg die u ontvangt en de hoeveelheid van die zorg. Heeft u 24 uur per dag intensieve verzorging nodig, dan kan er iemand dag en nacht voor u klaarstaan. Ook als het alleen om een dagdeel gaat kunt u kiezen voor particuliere thuiszorg. Een groot voordeel is dat u geen indicatie nodig heeft en dat u dus rechtstreeks kunt bellen met de organisatie van uw keuze. De hoogte van de zorgkosten worden uiteindelijk bepaald aan de hand van uw zorgwensen. Particuliere zorg is geheel op maat verkrijgbaar en kan ingezet worden voor uw partner, uw familie of u zelf.

Zorg aanvragen?

Om "Particuliere Zorg" aan te vragen kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een afspraak te maken. 020 - 334 64 19 info@majestichomecare.nl

Contactgegevens

info@majestichomecare.nl

Bel 020 - 334 64 19 | 06 - 11 28 27 77

Fax 020 - 331 75 72

Stekkenbergweg 6 | 1105 AJ | Amsterdam

Neem contact op

Privacy Regelement en Algemene Voorwaarden kunnen opgevraagd worden bij het secretariaat via info@majestichomecare.nl

Informatie over het coronavirus

De wereld staat op z’n kop. In deze onzekere tijden is het voor onze medewerkers continu schakelen en improviseren. We willen cliënten en mantelzorgers blijven ondersteunen in deze tijd. Juist nu in deze moeilijke omstandigheden, maar we moeten ook ons gezond verstand gebruiken en de officiële voorschriften volgen.

Hoe Majestic Home Care omgaat met het Corona virus.

Majestic Home Care houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgt vanzelfsprekend de adviezen op van het RIVM en het ministerie van VWS en onderhoudt contact met de plaatselijke GGD. In het kort de maatregelen die gelden voor al onze medewerkers:

Raadpleeg voor actuele informatie: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Wat doet Majestic Home Care?

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zorgen voor:

Wat het Corona virus voor uw zorg betekent

Invloed van Corona op onze zorgverlening.

De maatregelen die op dit moment gelden, houden in dat onze medewerkers bij hoesten en niezen in combinatie met koorts niet kunnen werken. Dat betekent dat we met minder mensen hetzelfde werk moeten doen. Dit kan van invloed zijn op de zorg die u van ons krijgt.

Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat:

Uiteraard stellen we u vooraf telefonisch op de hoogte wanneer wij tot een van deze maatregelen over moeten gaan.