(020) 785 67 80 info@majestichomecare.nl

Hoe werken wij?

Wij zijn een jonge thuiszorgorganisatie met professionele medewerkers met verschillende specialismes in huis.

Stap 1

Kennismakingsgesprek

Om de juiste zorg en ondersteuning te bieden moeten we elkaar eerst leren kennen. Daarom plannen we een kennismakingsgesprek om u persoonlijk te ontmoeten voor we voor u aan de slag gaan. Hiervoor bezoeken we u thuis. Tijdens dit kennismakingsgesprek brengen we uw situatie en uw wensen en voorkeuren zo compleet mogelijk in kaart.

Stap 2

We organiseren de zorg

Onze verpleegkundige stelt een zorgplan op, zij verzorgt administratieve handelingen als dat nodig is én stellen een rooster op. Dit zorgplan wordt met u en eventueel uw mantelzorgers besproken zodat u weet wat er gaat gebeuren. Eventueel kunnen mantelzorgers en vrijwilligers zichzelf inplannen.

Stap 3

Zorgteam wordt voorgesteld

Zorg door Majestic Home Care is altijd persoonlijk. Op basis van uw voorkeuren vormen wij een klein vast team van gediplomeerde professionals. U heeft dus altijd een vertrouwd gezicht over de vloer. Wij doen ons best de juiste zorgverleners te selecteren en kijken daarom naar ervaring én persoonlijkheid.

Stap 4

We starten de zorg

Als u kennis gemaakt heeft met het zorgteam starten we de zorg. Dit betekent dat we er voor u zijn op de momenten die we hebben afgesproken, op vaste dagen en vaste tijden, zodat u nooit onnodig hoeft te wachten. Bij vragen kunt u dag en nacht terecht bij uw persoonlijke aanspreekpunt. Op onze beurt vragen wij u regelmatig hoe het gaat en houden evaluatiemomenten.

Stap 5

24 uur per dag ondersteuning

Ook rondom de zorg en ondersteuning die Majestic Home Care biedt is er vaak nog genoeg te doen. Wij helpen u daar graag bij. Denk aan de afhandeling van uw administratie, het verzorgen van uw PGB-verantwoording of het aanvragen van hulpmiddelen. Wat uw vraag ook is, wij staan te allen tijden voor u klaar

Your partner in recovering!

Zorgverlening bij Majestic Home Careis altijd persoonlijk en op maat gemaakt voor u. Wij passen ons aan uw wensen aan in plaats van andersom.

Majestic Home Care is een jonge thuiszorgorganisatie met professionele medewerkers met verschillende specialisme in huis. In ons team zit o.a. een maatschappelijk werkster, verzorgende en verpleegkundigen met verschillende specialisme die u met raad en daad kunnen bijstaan.

Kortom we zijn breed georiënteerd.

Onze medewerkers vormen het hart van de organisatie. Zij zijn deskundig, integer en staan open voor verandering. Medewerkers onderschrijven de organisatiedoelen en dragen deze uit.

Wij leveren maatwerk voor elke cliënt die om welke reden dan ook ondersteuning nodig heeft. Op basis van behoeften en wensen biedt wij zorgactiviteiten die gericht zijn op het bevorderen van gezondheid en welzijn in het algemeen. De zorg- en dienstverlening is erop gericht dat de cliënt de regie over het eigen leven behoudt dan wel opnieuw verkrijgt.

CrossOver Care heeft als doel, het verbeteren van de algehele welzijn van de mens. Denk daarbij aan alle facetten van het leven. Ieder mens verdient een leven van geluk en plezier, helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Door het aanbieden van verschillende diensten ondersteunen en stimuleren we de cliënt, waardoor ze langer thuis in hun vertrouwde omgeving blijven. Daarbij wordt hun zelfredzaamheid niet uit het oog verloren.

De kwaliteit van hun leven wordt daardoor verbeterd. mav “’de Cross-Over te maken” Bij Majestic Home Care wordt integer en confidentieel met uw dossier omgegaan.

Bij Majestic Home Care kunt u vertrouwen op een vast zorgteam. Zij arriveren op vaste dagen en tijden en nemen rustig de tijd voor u.

Zorgverlening bij Majestic Home Care  is altijd persoonlijk en op maat gemaakt voor u. Wij passen ons aan uw wensen aan in plaats van andersom.

Zo heeft u altijd betrouwbare, bekende mensen om u heen en houdt u ruimte over in uw agenda voor andere activiteiten.

Heeft u hulp nodig, op welk gebied dan ook, schroom niet, neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. We zijn via email te bereiken via info@majestichomecare.nl of telefonisch via tel 06-11 28 27 77

De missie van Majestic Home Care gaat verder en ziet het als haar verantwoordelijkheid om de cliënt de best mogelijke zorg te bieden als de gezondheid en mobiliteit van de cliënt achteruitgaat.

Als de geleverde (mantel)zorg niet meer past dan zal de zorgvraag van de cliënt op passende wijze ingevuld moeten worden. Onze missie is om mensen te helpen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, in hun vertrouwde omgeving, ook wanneer zorg en ondersteuning nodig is.

Om dit op een zo prettig mogelijke manier te realiseren leveren wij thuiszorg op maat. Van 24-uurs zorg tot een plusmoment waarbij samen koken en wandelen een optie is.

Voor Majestic Home Care staat centraal dat cliënten zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven, keuzevrijheid en zelfredzaamheid behouden. Belangrijk is dat de cliënt zoveel mogelijk naar wens het eigen leven kan voortzetten als voorheen.

Wij leveren maatwerk voor elke cliënt die om welke reden dan ook ondersteuning nodig heeft. Op basis van behoeften en wensen bieden wij zorg, servicediensten en preventieve activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van gezondheid en welzijn in het algemeen

De cliënt kan binnen de kaders van de indicaties keuzes maken voor die vormen van zorg die het beste aansluit bij de eigen wensen, voorkeuren en gebruiken. Alle gemaakte afspraken worden in overleg met de cliënt opgenomen in het zorgleefplan. Voorop staat de kwaliteit van leven van de cliënt. Kortom: Onze zorg en dienstverlening is erop gericht dat de cliënt de regie over het eigen leven behoudt dan wel opnieuw verkrijgt.