(020) 785 67 80 info@majestichomecare.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge thuiszorgorganisatie met professionele medewerkers met verschillende specialismes in huis.

Voor Majestic Home Care is kwalitatieve goede zorg van belang. Voor de waarborging van de kwaliteit is er veel aandacht voor:

N

Scholing en ontwikkeling

Scholing en ontwikkeling (verpleging conform de wet BIG)

N

Gekwalificeerd personeel

We werken uitsluiten met gekwalificeerd personeel in een klein team

N

Zorgleefplan

Zorgafspraken worden vastgelegd in een zorgleefplan.

N

Teamoverleg

Er is regelmatig teamoverleg van eerst verantwoordelijke verzorgende.

Onze medewerkers zijn deskundig, integer en staan open voor verandering. Medewerkers onderschrijven de organisatiedoelen en dragen deze uit. Zijn vormen het hart van de organisatie

Your partner in recovering!

Zorgverlening bij Majestic Home Care is altijd persoonlijk en op maat gemaakt voor u. Wij passen ons aan uw wensen aan in plaats van andersom.

Majestic Home Care is een jonge thuiszorgorganisatie met professionele medewerkers met verschillende specialisme in huis. In ons team zit o.a. een maatschappelijk werkster, verzorgende en verpleegkundigen met verschillende specialisme die u met raad en daad kunnen bijstaan.

Kortom we zijn breed georiënteerd.

Onze medewerkers vormen het hart van de organisatie. Zij zijn deskundig, integer en staan open voor verandering. Medewerkers onderschrijven de organisatiedoelen en dragen deze uit.

Wij leveren maatwerk voor elke cliënt die om welke reden dan ook ondersteuning nodig heeft. Op basis van behoeften en wensen biedt wij zorgactiviteiten die gericht zijn op het bevorderen van gezondheid en welzijn in het algemeen. De zorg- en dienstverlening is erop gericht dat de cliënt de regie over het eigen leven behoudt dan wel opnieuw verkrijgt.

Majestic Home Care heeft als doel, het verbeteren van de algehele welzijn van de mens. Denk daarbij aan alle facetten van het leven. Ieder mens verdient een leven van geluk en plezier, helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Door het aanbieden van verschillende diensten ondersteunen en stimuleren we de cliënt, waardoor ze langer thuis in hun vertrouwde omgeving blijven. Daarbij wordt hun zelfredzaamheid niet uit het oog verloren.

De kwaliteit van hun leven wordt daardoor verbeterd. maw “’de Cross-Over te maken” Bij Majestic Home Care wordt integer en confidentieel met uw dossier omgegaan.

Bij Majestic Home Care kunt u vertrouwen op een vast zorgteam. Zij arriveren op vaste dagen en tijden en nemen rustig de tijd voor u.

Zorgverlening bij Majestic Home Care  is altijd persoonlijk en op maat gemaakt voor u. Wij passen ons aan uw wensen aan in plaats van andersom.

Zo heeft u altijd betrouwbare, bekende mensen om u heen en houdt u ruimte over in uw agenda voor andere activiteiten.

Heeft u hulp nodig, op welk gebied dan ook, schroom niet, neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. We zijn via email te bereiken via info@majestichomecare.nl of telefonisch via tel 06-11 28 27 77

De missie van Majestic Home Care gaat verder en ziet het als haar verantwoordelijkheid om de cliënt de best mogelijke zorg te bieden als de gezondheid en mobiliteit van de cliënt achteruitgaat.

Als de geleverde (mantel)zorg niet meer past dan zal de zorgvraag van de cliënt op passende wijze ingevuld moeten worden. Onze missie is om mensen te helpen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, in hun vertrouwde omgeving, ook wanneer zorg en ondersteuning nodig is.

Om dit op een zo prettig mogelijke manier te realiseren leveren wij thuiszorg op maat. Van 24-uurs zorg tot een plusmoment waarbij samen koken en wandelen een optie is.

Voor Majestic Home Care staat centraal dat cliënten zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven, keuzevrijheid en zelfredzaamheid behouden. Belangrijk is dat de cliënt zoveel mogelijk naar wens het eigen leven kan voortzetten als voorheen.

Wij leveren maatwerk voor elke cliënt die om welke reden dan ook ondersteuning nodig heeft. Op basis van behoeften en wensen bieden wij zorg, servicediensten en preventieve activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van gezondheid en welzijn in het algemeen

De cliënt kan binnen de kaders van de indicaties keuzes maken voor die vormen van zorg die het beste aansluit bij de eigen wensen, voorkeuren en gebruiken. Alle gemaakte afspraken worden in overleg met de cliënt opgenomen in het zorgleefplan. Voorop staat de kwaliteit van leven van de cliënt. Kortom: Onze zorg en dienstverlening is erop gericht dat de cliënt de regie over het eigen leven behoudt dan wel opnieuw verkrijgt.