24-Uurszorg

Als u ziek bent kunt u ineens voor de moeilijke keuze staan: opname in een verpleeghuis of thuiszorg. Met 24-uurs zorg van Majestic Home Care kunt u opname in een verpleeghuis voorkomen.

Wij bieden u exact de zorg die u nodig heeft om thuis te kunnen blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Ons vaste team van professionele zorgverleners staat 24 uur per dag voor u klaar.

Majestic Home Care kan u 24 uur per dag of een gedeelte van de dag verpleging of verzorging leveren. Afhankelijk van uw zorgvraag en persoonlijke situatie wordt gekeken of u overdag, ’s avonds of ’s nachts, verpleging of verzorging nodig heeft.

Kleine vaste zorgteams

Bij Majestic Home Care weten we hoe belangrijk het is om een goede band te hebben met uw zorgverleners. Het is tenslotte niet niks om 24 uur per dag zorgverleners in huis te hebben. Daarom werken wij met kleine vaste zorgteams zodat u altijd geholpen wordt door vertrouwde, bekende zorgverleners. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw zorgteam ook qua karakter bij u past. Onze vakbekwame zorgverleners geven een gevoel van zekerheid, ook bij uw omgeving. Daarnaast zijn onze zorgverleners altijd beschikbaar voor een goed gesprek Hierdoor vergroten we de kwaliteit van leven voor u en uw dierbaren.

Zorg aanvragen?

Om "24-Uurszorg" aan te vragen kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een afspraak te maken. 020 - 334 64 19 info@majestichomecare.nl

Contactgegevens

info@majestichomecare.nl

Bel 020 - 334 64 19 | 06 - 11 28 27 77

Fax 020 - 331 75 72

Stekkenbergweg 6 | 1105 AJ | Amsterdam

Neem contact op

Privacy Regelement en Algemene Voorwaarden kunnen opgevraagd worden bij het secretariaat via info@majestichomecare.nl

Informatie over het coronavirus

De wereld staat op z’n kop. In deze onzekere tijden is het voor onze medewerkers continu schakelen en improviseren. We willen cliënten en mantelzorgers blijven ondersteunen in deze tijd. Juist nu in deze moeilijke omstandigheden, maar we moeten ook ons gezond verstand gebruiken en de officiële voorschriften volgen.

Hoe Majestic Home Care omgaat met het Corona virus.

Majestic Home Care houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgt vanzelfsprekend de adviezen op van het RIVM en het ministerie van VWS en onderhoudt contact met de plaatselijke GGD. In het kort de maatregelen die gelden voor al onze medewerkers:

Raadpleeg voor actuele informatie: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Wat doet Majestic Home Care?

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zorgen voor:

Wat het Corona virus voor uw zorg betekent

Invloed van Corona op onze zorgverlening.

De maatregelen die op dit moment gelden, houden in dat onze medewerkers bij hoesten en niezen in combinatie met koorts niet kunnen werken. Dat betekent dat we met minder mensen hetzelfde werk moeten doen. Dit kan van invloed zijn op de zorg die u van ons krijgt.

Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat:

Uiteraard stellen we u vooraf telefonisch op de hoogte wanneer wij tot een van deze maatregelen over moeten gaan.