Ambulante Ondersteuning

Begeleiding en ondersteuning van Majestic Home Care is laagdrempelige en praktische hulp om grip te krijgen of behouden over uw dagelijkse leven. Onze bijdrage kan zich richten op volwassenen, jongere gezinsleden of beide.

Grip op het dagelijkse leven

Het is in sommige situaties niet altijd eenvoudig om grip op het dagelijks leven te houden. Uw verantwoordelijkheden voor de opvoeding van de kinderen, financiële verplichtingen en sociale afspraken kunnen soms teveel worden.

Begeleiding van Majestic Home Care

Majestic Home Care biedt structuur, praktische adviezen en waar nodig psychische ondersteuning over een langere periode. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • In vroege stadia van dementie bieden wij dag structurering, verheldering en verduidelijking.
  • Bij lichamelijke of geestelijke beperkingen helpen wij bijvoorbeeld bij het opstarten van de dag en geven we aanwijzingen bij alledaagse dingen.
  • In geval van sociaal isolement gaan we er op uit. We drinken samen een kopje koffie op het terras en zorgen voor ontmoetingen om uw sociale leven op gang te helpen.
  • Ondersteuning bij bezoeken aan het ziekenhuis of andere instanties
  • Dit is slechts een greep uit de begeleiding die we bieden.

Ervaren zorgverleners

Onze ervaren professionals weten hoe ze op prettige wijze samen met u zaken weer op de rails kunnen krijgen. Wij zorgen ervoor dat uw zorgverleners qua karakter bij u passen zodat u altijd kunt rekenen op een prettige samenwerking.

Zorg aanvragen?

Om "Ambulante Ondersteuning" aan te vragen kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een afspraak te maken. 020 - 334 64 19 info@majestichomecare.nl

Contactgegevens

info@majestichomecare.nl

Bel 020 - 334 64 19 | 06 - 11 28 27 77

Fax 020 - 331 75 72

Stekkenbergweg 6 | 1105 AJ | Amsterdam

Neem contact op

Privacy Regelement en Algemene Voorwaarden kunnen opgevraagd worden bij het secretariaat via info@majestichomecare.nl

Informatie over het coronavirus

De wereld staat op z’n kop. In deze onzekere tijden is het voor onze medewerkers continu schakelen en improviseren. We willen cliënten en mantelzorgers blijven ondersteunen in deze tijd. Juist nu in deze moeilijke omstandigheden, maar we moeten ook ons gezond verstand gebruiken en de officiële voorschriften volgen.

Wat zegt de overheid?

Op de website van RIVM staat de volledige informatie over het coronavirus. Wij houden u graag op de hoogte welke bijdrage wij leveren en welke maatregelen Majestic Home Care daartoe neemt.

Wat doet Majestic Home Care?

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zorgen voor:

Wat adviseren wij onze zorgmedewerkers?

Wij onderschrijven de oproep van minister Bruins van Volksgezondheid. Juist nu is het zaak om zorg te bieden aan hen die het nodig hebben. Wij raden onze zorgmedewerkers aan om met u te overleggen over de bezoeken. Daarnaast adviseren wij onze zorgmedewerkers contact met u op te nemen wanneer zij twijfelen of een dienst doorgaat.

Omwille van uw gezondheid verzoeken wij de zorgmedewerker een bezoek te annuleren als zij:

Wij zorgen er altijd voor dat de zorgmedewerker die uitvalt wordt vervangen.

In deze roerige tijden zijn wij te allen tijde telefonisch bereikbaar op 020-3346419